tjänster & priser

Baspaket Stress 12 veckor – 2 495 kr

Stressinventering, analys och rekommendation, plan mm. Under 12 veckor bokar vi in tre tillfällen a 45 minuter då vi talas vid via telefon/skype/facetime eller en chattjänst beroende på vad som passar dig bäst. Mellan dessa tillfällen håller vi kontakt via mejl eller chat en gång i veckan för check-up.
Vi börjar med en stressinventering du får hemskickad via mejl och första mötet bokar vi in när och hur det passar dig.

Sen följer kunskap i stress och stresshantering som varvas med övningar och frågeställningar du behöver klura på emellanåt. Vi går igenom andning, sömn, kost och rörelse som grund. Utefter vad du behöver och vill fokusera på bygger vi din plan.

Baspaket Stress mejl 12 veckor – 2 495 kr

Ungefär samma upplägg som ovan men vi tar det via mejl – innehåller stressinventering, analys och rekommendation utefter din, övningar och kunskap får du via skrift och video mm under 12 veckor. Du får ett mejl var 14:e dag i varierande aktivitetsgrad – du gör uppgiften när du kan och svarar när du har möjlighet.

Du kommer få kunskap i vad stress är och hur det påverkar dig. Hur du ska handskas med dina stressbeteenden, hur du ska få in prioritering och rutiner som hjälper dig i din vardag. Är du trött på att vara trött och inga svar kan fås av läkaren? Då är det här en väg att gå där du själv bestämmer över när och hur.

Enstaka sessioner från 500 kr/45 min

Komplettera upp ditt paket med enstaka tider. Passar dig som vill punktmarkera ett visst avsnitt i din plan tex kostrådgivning, rörelseschema, sömnskola, egen yogacoach mm

Gäller även om du vill komplettera din webbkurs med coachning.


Boka ett kostnadsfritt introsamtal där vi kan prata om dina valmöjligheter.

Kontakta mig på info@stresslindra.se


Webbkurser – lär dig själv när du själv har tid

Webbkurs StressOut – 1495 kr

Webbkurs Andningstekniker – 99 kr

Webbkurs Andningskurs (Daglig andningsträning & näsandningsfokus inkl nattejpning) – Må bättre på 28 dagar – 299 kr

Webbkurserna hittar du här: https://stresslindra.thinkific.com


boostande nyttig grön sallad med avokado broccoli spenat vitlök mm
Grön sallad

Du kan hjälpa din kropp och hjärna med att äta sådant som boostar läkning, främjar vissa hormoner och signalsubstanser. I webbkursen StressOut lär du dig hur och varför.

Min kostrådgivning går ut på att ge kroppen det den behöver för att fungera optimalt. Jag ser inte att förbud av vissa livsmedel leder till hälsosamt lyckligt mående men måttlighet och prioritering

Utnyttja ditt Friskvårdsbidrag 2019!

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag till nåt bra, nåt bestående, nåt som du har nytt gav lång tid framöver.

Gör en gemensam satsning med dina kollegor. Be din arbetsgivare boka in gruppkurs eller gör det själva efter arbetstid på er arbetsplats

 

För att boka tid eller fråga om tjänster och upplägg sänd ett mejl till info@stresslindra.se