tjänster & priser

Prislista (se innehåll nedan):

Vägledningssamtal 30 min – 99 kr

Kartläggning Stress per mejl – 350 kr (ordinarie pris 650 kr)

Kartläggning Kost per mejl – 350 kr (ordinarie pris 650 kr)

Samtal 60 min – 650 kr

Stresshantering Special – pris efter förfrågan

Webbkurs Stress – 1495 kr

Webbkurs Andningstekniker – 99 kr

Webbkurs Andningskurs -Må bättre på 28 dagar – 299 kr

Utnyttja ditt Friskvårdsbidrag 2019!

Nu är det nytt år och nya färska pengar finns till ditt förfogande via din arbetsgivare. Utnyttja dessa till nåt bra, nåt bestående, nåt som du har nytt gav lång tid framöver.

Gör en gemensam satsning med dina kollegor. Be din arbetsgivare boka in gruppkurs eller gör det själva efter arbetstid på er arbetsplats (men prata med chefen först så ni har ett ok)

Boka tid

Vägledningssamtal – 30 min

Ett kortare samtal per telefon som ägnas åt att kort klargöra vad du vill få hjälp med och om jag kan hjälpa dig. Jag ställer lite frågor till dig och du får berätta hur du vill och behöver ha hjälp och råd. Jag berättar också om hur jag arbetar generellt och hur ditt och mitt arbete kan utföras mest effektivt. En väl värt investerad peng!

Kartläggning Stress per mejl

Efter beställning och betalning får du ett mejl med utvalda frågor som du kan svara på i lugn och ro. Du mejlar mig dina svar och får svar tillbaka med rekommendation och tips för förbättring.

Bokning via mejl info@stresslindra.se

Kartläggning Kost per mejl

Efter beställning och betalning får du ett mejl med instruktioner om kostregistrering. Det sker under 2 veckor. Därefter sänder du tillbaka det till mig och får övergripande näringssyn, rekommendation och tips rörande din kost ur en hälso- och stressynpunkt.

Bokning via mejl info@stresslindra.se

Hälso- & stresshantering enskilt samtal – 60 min

Innehåller: Samtal via telefon eller skype eller på mottagningen i Ulricehamn. Tiden kan även utnyttjas till promenadsamtal eller privatyogaklass.

Individuellt upplagt

Stresshantering Special (homeparty, privat stresshantering för dig hemma hos dig, privat föräldragruppsträff mm)

Specialbokning. Vi kanske ska träffas hemma hos dig? Du kanske vill samla några vänner för en gemensam satsning på er själva? Homepartymetoden? Pris efter förfrågan.

Boka tid

Webbkurserna hittar du här: https://stresslindra.thinkific.com