tjänster & priser

Mina klienter har väldigt olika bakgrunder men har egentligen en sak gemensamt. På något sätt har de en vilja, strävan att komma tillrätta med den obalans de känner. Det behöver inte vara stora saker, man behöver inte vara utbränd och sjukskriven. Det är nästan svårare att förstå stress när man inte vet om att det påverkar en så mycket som det gör. Men stress är livet, utan den kan vi inte fungera. Men när det blir vajsing i balansen och vi inte kan hantera det…. ja då kan vi bli sjuka, rejält sjuka! Och det här kan visa sig på olika sätt bla värk, sjukdom, trötthet, minnesproblem, virrighet, nedstämdhet, hjärtproblem….


Så vem du än är, i vilket stadie du än befinner dig i i livet så har du av någon anledning hamnat här hos mig. Det kan vara för din egen skull eller kanske för någon annan som du bryr dig om som du ser har problem med detta…


Oavsett så har du tagit ett första steg. Du har hittat till min webbplats! Grattis! Det steget är stort att ta. Att se att något skaver och ha intentionen om att förändra så det blir bättre är en framgångsfaktor!

Om du hittills klarat dig från utmattning/utbrändhet och liknande så är det ett dubbelt grattis! Att ta det här steget innan du blivit rejält sjuk är lysande!


Det här erbjuder jag dig:
Jag håller kurstillfällen, workshops och webbkurser i hälsa och livsstilsfrågor. Vilket kan låta luddigt kanske men målet är att bli mer medveten i sig själv, vad du behöver och vad du kan ge dig själv för balans. Allt för att kunna få må så bra som möjligt.


Jag erbjuder också personlig coachning där vi djupare arbetar med dig, dina stressorer, ditt liv, dina drömmar, dina fysiska och mentala stressymptom, ja ditt liv helt enkelt.

En del klienter behöver 1-2 coachningstimmar, andra några fler. Jag har ingen klient som behövt fler än fem tillfällen. Det ser jag som ett gott betyg! Både för mig och för min metod. Och visst är det en investering du behöver göra, men den är grymt värd!
Förfrågan om tider avseende coachning sänds via mejl till info@stresslindra.se eller via meddelandetjänsten.


Ett introsamtal är kostnadsfritt, tar ca 15-20 minuter via telefon. Det går även att ha introsamtal via mejl såklart. Skriv ner din situation kortfattat så ger jag ett första utlåtande och rekommendation som svar så snart jag har tid. Oavsett så bokar du tid via mejl eller meddelande.


Priserbjudande januari 2020 – 400kr 45 min


Boka ett kostnadsfritt introsamtal där vi kan prata om dina möjligheter.

Kontakta mig på info@stresslindra.se


Webbkurser – lär dig själv när du själv har tid

Webbkurs StressOut – 1495 kr

Webbkurs Andningstekniker – 99 kr

Webbkurs Andningskurs (Daglig andningsträning & näsandningsfokus inkl nattejpning) – Må bättre på 28 dagar – 299 kr

Läs mer om kurserna och köp dem här: https://stresslindra.thinkific.com


boostande nyttig grön sallad med avokado broccoli spenat vitlök mm
Grön sallad

Du kan hjälpa din kropp och hjärna med att äta sådant som boostar läkning, främjar vissa hormoner och signalsubstanser. I webbkursen StressOut lär du dig hur och varför.

Min kostrådgivning går ut på att ge kroppen det den behöver för att fungera optimalt. Jag ser inte att förbud av vissa livsmedel leder till hälsosamt lyckligt mående men måttlighet och prioritering

Utnyttja ditt Friskvårdsbidrag 2020!

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag till nåt bra, nåt bestående, nåt som du har nytt gav lång tid framöver.

Gör en gemensam satsning med dina kollegor. Be din arbetsgivare boka in gruppkurs eller gör det själva efter arbetstid på er arbetsplats

 

För att boka tid eller fråga om tjänster och upplägg sänd ett mejl till info@stresslindra.se