För dig som privatperson

Vilket liv vill du leva?

Ett liv där du stressar och flänger mellan dina åtaganden, sällan är närvarande i det du gör, ständigt dåligt samvete för nåt och aldrig nöjd? Sömnproblem, magont, huvudvärk som du dämpar med tabletter för att kunna fortsätta kämpa?

 

Eller vill du ha tiden att kunna ägna dig åt det du älskar. Att varje dag må bra innerst inne. Att smärta och värk inte hindrar dig i vardagen. Att få lägga rätt tid åt rätt saker och ändå få tid över som du kan använda till det du vill.

Ta dig själv på allvar och ge dig själv de bästa förutsättningar att få uppleva din fulla potential. Det är möjligt!

 

 

Nedan ser du några av de symptom man kan ha när stressen tar över. Känner du igen någon?

 • Huvudvärk
 • Yrsel
 • Tryck över bröstet
 • Hjärtklappning
 • Värk nacke/axlar
 • Orolig mage
 • Sömnstörningar
 • Trötthet
 • Koncentrationssvårigheter
 • Fokuseringsproblem
 • Svårt att läsa böcker
 • Minnessvårigheter
 • Hopplöshetskänsla
 • Svårt med multitasking
 • Svårt att känna sig nöjd
 • Oro
 • Panikångestattacker/ångestperioder

 

Här kanske jag kan hjälpa dig sortera ut vad som är vad och vad du kan göra åt det?

När jag själv brände ut mig för några år sedan saknade jag någon att bolla min återhämtning med.

Den sjukskrivande läkaren hade inte mycket att komma med och var ofta under tidspress, tog lite prover, skrev ett intyg och stängde sen dörren.

Terapeuten jag tillslut (efter en tid) fick träffa var väl trevlig att prata med men lyssnade mest på det jag sa, eller det jag grinade fram. Jag var ett vrak och ville inte vara där.

Är man utbränd orkar man inte mycket. Men den lilla energin man har vill man spendera på nåt som gynnar en. Ibland (för min del rätt ofta) blir den uppgiften lite väl prestationsinriktad. Jag hamnade i ett ”jag-ska-göra-mig-frisk-nu-tack-läge”

Jag kan hjälpa dig effektivisera din återhämtningstid. Hitta de där punkterna som ger bäst tillbaka. Lite av en life-hack-resa. Hitta de tårtbitarna som passar dig.

Är du inte sjuk i stress (än) kanske du behöver någon som hjälper dig bromsa innan du blir sjukskriven. Någon som vet hur det är att vara där du är men också att vara längre ner i stupet. Någon du kanske kan lära nåt av.

Kanske behöver du någon som hjälper till med stöttning vid en återgång till arbete. Vad ska du lägga energi på osv

 

Hur bokar man in en tid med mig då? Kontakta mig på nån av alla kontaktvägar som finns (se under kontakter i menyn)

 

Foto L Molarin

Boka tid
Du kan också höra av dig per telefon, mejl, messenger för att boka en tid då du kan.

Geografisk finns jag i Ulricehamn med mottagning på Kandidatvägen 6. Jag kan också komma hem till dig om du bor bra till. Digitalt finns inga gränser så då kan vi höras per telefon eller skype/facetime.

 

Jag är godkänd för F-skatt.

Friskvårdsbidraget kan användas för tjänster som stresshantering och yoga.

Har du inte friskvårdsbidrag kanske din arbetsgivare ändå kan hjälpa dig ekonomiskt.

Berätta gärna om Stresslindra för din arbetsgivare och fråga om möjligheten finns med ekonomisk hjälp för stresshantering. Det är en bra investering att lägga lite pengar på dig som medarbetare så du inte blir sjuk än att behöva betala för sviterna en stressjukdom ger. En sjukskriven anställd kostar ca 400 000 kr/år  i produktionsbortfall. Då är det bara kostnaden för arbetsgivaren. För dig som individ kan kostnaden bli hög både ekonomiskt och med sviterna du får leva med.