För dig

Vad behöver du hjälp med?

Jag ger råd och stöd i frågor som handlar om stress, livsstilsförändringar, beteendemönster, kostrådgivning med stress och välmående som fokus samt yoga som stresshantering. Antingen har vi samtal du och jag via möte, digitalt via telefon eller skype. Eller så går du en av mina webbkurser med eller utan personlig coachning.

Stress kan orsaka många olika symptom. Känner du igen några av nedanstående?

 • Huvudvärk
 • Yrsel
 • Tryck över bröstet
 • Hjärtklappning
 • Värk nacke/axlar
 • Orolig mage
 • Sömnstörningar
 • Trötthet
 • Koncentrationssvårigheter
 • Fokuseringsproblem
 • Svårt att läsa böcker
 • Minnessvårigheter
 • Hopplöshetskänsla
 • Svårt med multitasking
 • Svårt att känna sig nöjd
 • Oro
 • Panikångestattacker/ångestperioder

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag till någonting som gynnar dig för lång tid framöver!

När jag själv brände ut mig för några år sedan saknade jag någon att bolla min återhämtning med. Den sjukskrivande läkaren hade inte mycket att komma med och var ofta under tidspress, tog lite prover, skrev ett intyg och stängde sen dörren. Psykologen jag fick tilldelad genom företagshälsovården var väl trevlig att prata med men lyssnade mest på det jag sa, eller det jag grinade fram. Det var skönt att prata av sig men det gav inte det jag önskade. Jag ville ha nåt erkännande tillbaka. Nåt igenkännande och råd.

Jag var ett vrak och ville inte vara där.

Är man utbränd orkar man inte mycket. Och den lilla energi man har vill man spendera på nåt som gynnar en. Ibland (för min del rätt ofta) blev den uppgiften lite väl prestationsinriktad. Jag hamnade i ett ”jag-ska-göra-mig-frisk-nu-tack-läge”

Behöver du verktyg som gör att du inte går in i väggen?

Behöver du hjälp din återhämtning?

Behöver du stöd när du ska gå tillbaka till arbete?

Foto L Molarin

Geografisk finns jag i Ulricehamn.

Oftast hjälper jag privatpersoner över telefon eller andra digitala kanaler.

Du kan välja att arbeta med mig på det sätt som passar dig bäst. Jag är bara ett meddelande bort. Hör av dig så tittar vi på dina möjligheter.

Jag är godkänd för F-skatt.

Friskvårdsbidraget kan användas för tjänster som stresshantering och yoga.

Har du inte friskvårdsbidrag kanske din arbetsgivare ändå kan hjälpa dig ekonomiskt. Prata med din chef. Din arbetsgivare tjänar på att få behålla dig arbetsför.

Berätta gärna om Stresslindra för din arbetsgivare och fråga om möjligheten finns med ekonomisk hjälp för stresshantering. Det är en ypperlig investering att lägga lite pengar på dig innan du bir sjuk än att behöva betala för sviterna en stressjukdom ger.

En sjukskriven anställd kostar ca 400 000 kr/år  i produktionsbortfall. Då är det bara kostnaden för arbetsgivaren. För dig som individ kan kostnaden bli hög både ekonomiskt och med sviterna du får leva med.