För privatperson

Stress kan orsaka många olika symptom. Känner du igen några av nedanstående? Hur länge vill du leva med dem? Vill du ha fler?

Eller vill du bli av med dessa och må bra?

 • Huvudvärk
 • Yrsel
 • Tryck över bröstet
 • Hjärtklappning
 • Värk nacke/axlar
 • Orolig mage
 • Sömnstörningar
 • Trötthet
 • Koncentrationssvårigheter
 • Fokuseringsproblem
 • Svårt att läsa böcker
 • Minnessvårigheter
 • Hopplöshetskänsla
 • Svårt med multitasking
 • Svårt att känna sig nöjd
 • Oro
 • Panikångestattacker/ångestperioder

 

När jag själv brände ut mig för några år sedan saknade jag någon att bolla min återhämtning med. Den sjukskrivande läkaren hade inte mycket att komma med och var ofta under tidspress, tog lite prover, skrev ett intyg och stängde sen dörren. Psykologen jag fick tilldelad genom företagshälsovården var väl trevlig att prata med men lyssnade mest på det jag sa, eller det jag grinade fram. Det var skönt att prata av sig men det gav inte det jag önskade.

Jag var ett vrak och ville inte vara där.

Är man utbränd orkar man inte mycket. Och den lilla energi man har vill man spendera på nåt som gynnar en. Ibland (för min del rätt ofta) blev den uppgiften lite väl prestationsinriktad. Jag hamnade i ett ”jag-ska-göra-mig-frisk-nu-tack-läge”

Behöver du effektivisera din återhämtning?

Behöver du verktyg som gör att du inte går in i väggen?

Behöver du stöd när du ska gå tillbaka till arbete?

 

Foto L Molarin

Boka tid

 

Geografisk finns jag i Ulricehamn med mottagning på Kandidatvägen 6. Jag kan också komma hem till dig eller till din arbetsplats om det passar. Digitalt finns inga gränser så då kan vi höras per telefon eller skype/facetime eller chat.

Jag är godkänd för F-skatt. Friskvårdsbidraget kan användas för tjänster som stresshantering och yoga. Har du inte friskvårdsbidrag kanske din arbetsgivare ändå kan hjälpa dig ekonomiskt.

Berätta gärna om Stresslindra för din arbetsgivare och fråga om möjligheten finns med ekonomisk hjälp för stresshantering. Det är en bra investering att lägga lite pengar på dig som medarbetare så du inte blir sjuk än att behöva betala för sviterna en stressjukdom ger. En sjukskriven anställd kostar ca 400 000 kr/år  i produktionsbortfall. Då är det bara kostnaden för arbetsgivaren. För dig som individ kan kostnaden bli hög både ekonomiskt och med sviterna du får leva med.