Fem djupa andetag

Stress är en naturlig del av vårt liv, det vet nog alla vid det här laget. Men om vi tittar på motsatsen till stress… vi kan kalla det R O. För att få ro räcker det att vi tar några djupa lugna andetag.

Faktiskt!

Vi kan lura vår kropp att allt är lugnt o gött även i en stressituation bara genom att andas och tänka rätt.

Har du provat?

Under vecka 41 (5-11 oktober) kommer jag ge bort en av mina webbkurser gratis med fem andningstekniker varav den första är lugna djupa andetag som kallas andningsminuten. Det är den första övningen jag introducerar för mina klienter.

Den försätter din kropp i ett viloläge kan man säga. Övar du på dessa andetag några gånger om dagen i 3 veckor kommer du ge din kropp optimal återhämtning under den tiden och kroppen kommer ju längre tiden går att vänja sig vid dessa andetag så den tar till dem när du verkligen behöver dem tex i en stressig situation.

Det räcker inte att du gör övningen en gång och sen tror att allt blir bra. Du behöver dedikera dig till det här. Du behöver göra det här för din egen skull. Du kan inte leja bort det här jobbet åt någon annan. Du måste ta hand om dig själv. Du måste skapa utrymmet. Du måste göra det. Du!

Jag hoppas du provar

Du hittar kursen här: stresslindra.thinkific.com

pst Stora kursen om stress är reducerad till 895 kr under hela oktober månad. Sen återgår den till ordinarie pris.