Stresslindra 2020

Mina klienter har väldigt olika bakgrunder men har egentligen en sak gemensamt. På något sätt har de en vilja, strävan att komma tillrätta med den obalans de känner. Det behöver inte vara stora saker, man behöver inte vara utbränd och sjukskriven.

Det är nästan svårare att förstå stress när man inte vet om att det påverkar en så mycket som det gör. Men stress är livet, utan den kan vi inte fungera. Men när det blir vajsing i balansen och vi inte kan hantera det…. ja då kan vi bli sjuka, rejält sjuka! Det här kan visa sig på olika sätt bla värk, sjukdom, trötthet, minnesproblem, virrighet, nedstämdhet, hjärtproblem….


Så vem du än är, i vilket stadie du än befinner dig i i livet så har du av någon anledning hamnat här hos mig. Det kan vara för din egen skull eller kanske för någon annan som du bryr dig om som du ser har problem med detta…


Oavsett så har du tagit ett första steg. Att bli medveten om att något skav finns och en vilja att förändra detta. Grattis! Det steget är stort att ta. Om du hittills klarat dig från utmattning/utbrändhet och liknande så är det ett dubbelt grattis! Att ta det här steget innan du blivit rejält sjuk är lysande!


Det här erbjuder jag dig:
Jag håller kurstillfällen, workshops och webbkurser i hälsa och livsstilsfrågor. Vilket kan låta luddigt kanske men målet är att bli mer medveten i sig själv, vad du behöver och vad du kan ge dig själv för balans. Allt för att kunna få må så bra som möjligt.


Jag erbjuder också personlig coachning där vi djupare arbetar med dig, dina stressorer, ditt liv, dina drömmar, dina fysiska och mentala stressymptom, ja ditt liv helt enkelt.
En del klienter behöver 1-2 coachningstimmar, andra några fler. Jag har ingen klient som behövt fler än fem tillfällen. Det ser jag som ett gott betyg! Både för mig och för min metod. Och visst är det en investering du behöver göra, men den är grymt värd!
Förfrågan om tider avseende coachning sänds via mejl till info@stresslindra.se eller via meddelandetjänsten på sociala medier.


Ett introsamtal är kostnadsfritt, tar ca 15-20 minuter via telefon. Det går även att ha introsamtal via mejl såklart. Skriv ner din situation kortfattat så ger jag ett första utlåtande och rekommendation som svar så snart jag har tid. Oavsett så bokar du tid via mejl eller meddelande.


Priserbjudande januari 2020 – 400kr 45 min coachning


Övriga tjänster:
Webbkurser
StressOut 1495 kr
Må bra – 28 dagar 299 kr
Fem yogiska andningstekniker 99 kr

Föreläsningar, workshops, gruppcoachning, på företag och arbetsplatser, kontorsyoga, yogaklasser, privatklass yoga

Är du en av de lyckliga som lever ett bra balanserat liv? Kanske kan du hjälpa någon annan som har det kämpigare att hitta till mig? Dela det här inlägget!