En djungel av digitala adventskalendrar

Det är verkligen hög tid för alla digitala adventskalendrar nu. Ja jag har också haft tanken att utforma en i stresshanteringssyfte. MEN… jag vill samtidigt inte spä på den digitala hetsen. Det är en balansgång det där. Men jag följer själv några adventskalendrar och tänkte tipsa er.

Mett absout störtsta tips är att välj EN och följd den varje dag istället för att prenumerera på fem-sex stycken och inte göra nåt för att det blir helt enkelt för mycket att hålla reda på. Det blir pannkaka av det hela… urdåligt.

Så ställ dig några frågor:

  • Vad är jag intresserad av? Är det avslappning, yogarörelser, andning, kost, motivation osv
  • Vilka alternativ finns? Kolla runt lite, sök på facebook, youtube, google osv. Utvärdera.
  • Välj EN och håll dig vid den. Det är ju ändå en begränsad tid….

Här kommer två adventskalendrar jag rekommenderar. Kolla in luckorna som finns ute nu och välj en av dem om du känner att de kan tillföra dig något.

Scandinavian meditation – facebook alt mailchimp

Projekt självsnäll med Maria Helander – facebookgrupp alt mariahelander.se

Känner du att du inte har tid eller ork att följa en sådan? Strunta i det! Men då tycker jag att du ska göra långa djupa andetag varje dag. Morgon och kväll. Men blir det bara morgon så är det också bra. Finns i fliken Gratis här på min sida.

Ha en fin vecka! Och glöm inte att andas!