Stresslindras webbaserade kurser

Som ett led i min mission att nå ut med den viktiga kunskapen om hur stress påverkar oss har jag gjort det lätt att ta till sig detta med hjälp av mina webbkurser.

Webbkurser stress
Webbkurser stress

En stor påverkan över vår återhämtning från utmattning eller att till och med förhindra att vi blir sjuka av stress är just medveten om att vi kan blir sjuka, kunskap är makt. Vet du hur du fungerar och sätter värde på dig själv kan du också börja stå upp för vem du är och vad du vill mot andra tex arbetsgivare, familj, vänner.

Det viktiga är att du känner att du kan påverka ditt liv och din framtid.

Genom att investera en peng i dig själv med det här som fokus kommer du att få en hel del verktyg till din verktygslåda som håller hela livet. Det här är ingen quick-fix. Det här är ingen bok du läser och får lite tips. Det här är ren kunskap från en med erfarenhet av utmattning. 

Tillsammans med kunskapen jag tagit till mig i mina utbildningar (stresscoach, livsstilsrådgivare, kostrådgivare, yogalärare)  ger jag också råd kring förbättringar du kan göra och varför de är bra. Sen är det upp till dig och din vilja till förändring. 

Gör EN förändring så kommer du må bättre! Gör fler och du mår ännu bättre. 

Kursen är upplagd med kapitel för olika områden där varje del börjar med en kunskapsdel du läser. Sen får du själv göra övningar eller eget arbete till kapitlet.

När jag blev sjuk hade jag ingen energi men jag förstod att yoga och meditation skulle vara bra att kunna. En prestationsresa i detta startades men allt eftersom tiden gick och jag inte lärde mig stå på händer (otålig och utan rätt träning såklart) så övergick den prestationsbaserade yogan till nåt annat. Jag började gilla att vara på de lugnare passen, då jag mest satt med mig själv och utövade lugn yoga. 

Jag lärde mig att allt inte behövde gå så snabbt. (jag lärde mig inte det över en natt såklart utan det tog nåt år). Det häftiga var att jag blev så nyfiken på det här så jag fortsatte utforska det här med kundaliniyoga och gick en utbildning till lärare/instruktör/guide, vad man nu vill kalla det. Så i två år har jag gjort min utbildning, levt med yogan varje dag i medgång och i motgång. Och jag ser väldiga fördelar med just den här yogagrenen, därför har jag också vävt in en del övningar och nåt helt yogapass i stress-utbildningen. Här kan du prova på denna yogaform hemma i lugn och ro. Kanske kan du se ta steget att söka upp en lärare nära dig och fortsätta din resa där.

Kika gärna igenom första delen av kursen på kursportalen. En video finns där där jag förklarar mitt varför och hur kursen är upplagd.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till mig på info@stresslindra.se