I lokalpressen – Ulricehamns Tidning 14/3-2019

Fin läsning i lokala tidningen om mig och lite av min resa. Det som ligger bakom att jag nu idag jobbar med det jag jobbar med. Att hjälpa andra som hamnat i samma sits.

Det är svårt att hamna i en utmattning och inte få ordning på tillfrisknandet. Tyvärr saknas det än idag mycket kunskap hos den traditionella vården och inte minst hos myndigheter som ska hjälpa oss när vi blir sjuka.

Det brister också i empatin hos våra kollegor, vänner och familj. Har man inte provat på en utmattning så vet man inte vad det är för något. Jag tycker heller inte det är nåt som är värt att prova på. Jag hade gärna varit utan den här erfarenheten. Jag hade gärna fått lära mig innan jag fick problem med hjärntrötthet.

Idag är jag så mycket bättre. Och det kan du också bli, du som är sjuk idag. Kräv att få hjälp av din behandlande läkare. Kan du inte få hjälp. Ta dig en funderare på om det faktiskt inte kan vara värt att betala ur egen ficka för en stresscoach. Du har också möjlighet att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för detta.

Se till att få hjälp om du känner att du inte kommer framåt.

Bild på frukostbord med kaffe och Ulricehamns Tidning
Fin frukostläsning
Bild från Ulricehamns Tidning
Ulricehamns Tidning 190314
Bild från Ulricehamns Tidning
Ulricehamns Tidning 190314
Bild från Ulricehamns Tidning
Ulricehamns Tidning 190314